Pardoseala de marmura rosie lustruita pentru dormitor

Dacă îți dorești să ai un dormitor cu un impact vizual puternic, poți obține acest lucru prin intermediul amenajării pardoselii cu marmură roșie lustruită.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Dormitorul tău va avea un aspect sofisticat și luxos datorită pardoselii de marmură roșie lustruită. Marmura roșie este o piatră naturală frumoasă și îndrăzneață, care va adăuga o culoare uimitoare în dormitorul tău. Există puține pietre pe care le poți găsi care sunt la fel de impresionante vizual ca marmura roșie lustruită, iar pardoseala amenajată cu această piatră va deveni instantaneu punctul focal al încăperii.

Sunt disponibile multe tipuri de finisaje pentru marmură, însă cel lustruit reprezintă cea mai bună alegere pentru a scoate în evidență frumusețea deosebită a marmurei roșii. Finisajul lustruit are un luciu și o strălucire ca de oglindă, care va da un aspect uimitor pardoselii de marmură roșie din dormitorul tău. Lumina care va pătrunde în suprafața pardoselii va intensifica culorile și texturile marmurei roșii și va da impresia de spațialitate în dormitorul tău.

După instalarea pardoselii de marmură roșie lustruită din dormitorul tău, se va aplica un tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Marmura este unul din cele mai ușor de curățat materiale, astfel că această pardoseală va arăta ca nouă cu o întreținere minimă. Un mop moale și o soluție care să conțină apă caldă și săpun lichid va fi suficientă pentru a curăța suprafața pardoselii.

Pe www.stona.ro vei găsi modelul de marmură roșie lustruită pe care ți-l dorești pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.