Pardoseala de marmura gri pentru terasa

Pardoseala de pe terasa ta trebuie să fie atât practică, cât și estetică. Astfel că poți aduce frumusețe, calitate și eleganță pe terasa ta, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Marmura gri este o opțiune ideală pentru spațiile exterioare care necesită o diferențiere ușoară prin tonuri discrete și distinse. Printr-o gamă cromatică care cuprinde tonuri de ocru, cenușiu și argintiu, acest tip de marmură este capabilă să stabilească tendințe și avangardă. Pardoseala de marmură gri de pe terasa ta va avea un aspect modern și unic, prin intermediul venaturilor deosebite ce se ramifică pe toată suprafața. Timpul petrecut pe terasa ta va fi calm și relaxant, datorită atmosferei plăcute create de această pardoseală.

Din punct de vedere practic, pardoseala de marmură gri de pe terasa ta va fi rezistentă la factorii atmosferici, cum ar fi fluctuația temperaturii, lumina soarelui și umiditatea. De asemenea, se va menține suprafața răcoroasă atunci când este cald afară, căldura se va disipa rapid prin piatră, astfel încât marmura nu se va simți mai caldă.

Sigilarea pardoselii de pe terasa ta va ajuta marmura să își mențină culoarea și rezistența în timp. Se recomandă aplicarea acestui tratament o dată pe an.

Pardoseala de marmură gri de pe terasă se va curăța în mod periodic prin îndepărtarea prafului cu un mop uscat, iar apoi prin spălare cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesează www.stona.ro și alege modelul dorit de marmură gri pentru amenajarea pardoselii de pe terasa ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.