Pardoseala de marmura alba lustruita pentru dining

Pardoseala din zona de dining a locuinței tale, poate juca un rol important în crearea unei atmosfere luxoase și plăcute în acest spațiu. Marmura albă lustruită reprezintă cu siguranță cea mai bună opțiune pentru această amenajare, deoarece este considerată un simbol al eleganței.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Această piatră naturală uimitoare este renumită pentru aspectul său opulent care emană grație și eleganță. Marmura albă lustruită nu poate fi egalată de niciun alt material atunci când vine vorba de aspect luxos și sofisticat. Acest tip de marmură se găsește într-o gamă foarte variată de modele, în nuanțe deschise sau închise de alb și texturi venate subtile sau intense.

Finisajul lustruit îmbunătățește estetica marmurei albe, suprafața sa devenind extrem de netedă și strălucitoare pentru a permite luminii să se reflecte. Pardoseala de marmură albă lustruită din diningul tău, va fi pusă în valoare de lumina naturală și va impresiona orice privitor cu frumusețea sa atemporală.

Acest tip de marmură, va fi benefic pentru pardoseala din diningul tău, și din punct de vedere practic. Marmura albă lustruită este puțin mai rezistentă la pete, deoarece porozitatea sa a fost redusă de multe runde suplimentare de lustruire. De asemenea, va oferi durabilitatea necesară pentru această pardoseală.

Pardoseala de marmură albă lustruită din diningul tău, va fi destul de puternică și își va păstra frumusețea dacă va fi întreținută corespunzător. Sigilarea și lustruirea la fiecare 6 luni poate ajuta la menținerea pardoselii într-o stare bună.

Curățarea acestei pardoseli se va face cu ușurință. Șterge periodic cu apă și detergent blând, cum ar fi săpunul lichid, pentru ca pardoseala de marmură albă lustruită să-și păstreze strălucirea în timp. În cazul în care se varsă lichide pe pardoseală, este recomandat să le ștergi imediat.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 40 de modele de marmură albă lustruită, pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii diningul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.