Idei de amenajare a pardoselilor de marmura statement

Pardoselile de marmură din interiorul unui spațiu dau impresia de bogăție și farmec, astfel că devin instant piese statement. Pentru a profita cât mai mult de estetica deosebită a acestui material, alege modele îndrăznețe pentru pardoselile locuinței tale.

Marmura este o rocă metamorfică ce se formează în urma recristalizării calcarului și dolomitului. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Principalele caracteristici ale plăcilor de marmură sunt: materialul de lungă durată, durabil și puternic, rezistent la foc și apă, ușor de întreținut, sensibil la anumite substanțe chimice și acizi și este disponibil într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Astfel că alegerea pardoselilor de marmură nu este cu siguranță bazată doar pe avantajele estetice.

Urmează să oferim câteva idei de amenajare a pardoselilor de marmură statement.

Pardoseală de marmură cu venaturi intense

Placile de marmură așezate drept pe pardoseală, având modele formate din venaturi intense, adaugă dramatism și interes vizual oricărui spațiu. Prin urmare, conferă o senzație fluidă și puternică, astfel încât pardoseala să nu poată fi trecută cu vederea. Alege mobilier simplu, într-o singură culoare, pentru a completa amenajarea.

Pardoseală de marmură albă cu venaturi negre

Ideile de design pentru pardoseli din marmură albă cu venaturi negre nu se demodează niciodată. Acest tip clasic de pardoseală va aduce eleganța din locuința ta la un nivel foarte ridicat, iar contrastul puternic va adăuga un impact vizual îndrăzneț.

Pardoseală de marmură cu modele în dungi

Nu toate modelele de marmură au venaturi, ci pot avea și dungi, de obicei orizontale. Cu o pardoseală de marmură cu modele în dungi, locuința ta va avea o dimensiune dinamică și va da impresia de spațialitate.

Pardoseală de marmură alb-negru

Cu aspectul său elegant, acest design de pardoseală din marmură realizat din plăci alternante alb-negru, tip tablă de șah, va oferi o eleganță clasică locuinței tale, dar totodată un impact vizual puternic. Posibilitățile alegerii mobilierului sunt infinite, datorită versatilității crescute a acestei pardoseli monocrome.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură, pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselilor statement din locuința ta. Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.