Pardoseala de marmura alba cu finisaj lustruit pentru hol

Holul locuinței tale trebuie să fie cât mai plăcut și primitor, deoarece este prima încăpere cu care tu și oaspeții tăi aveți contact. Amenajarea pardoselii cu marmură albă cu finisaj lustruit poate fi soluția ideală.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Eleganța pe care o va emana marmura albă cu finisaj lustruit în holul tău va fi impresionantă, îmbunătățind considerabil aspectul general al spațiului. Acest tip de marmură poate fi găsit într-o gamă variată de modele, cu fundal de la alb pur, la multe alte nuanțe de alb, cu tonuri de gri sau bej. Pe toată suprafața marmurei albe, se ramifică texturi venate în nuanțe de gri și negru. Contrastul puternic obținut, oferă un impact vizual deosebit.

Marmura albă cu finisaj lustruit va face pardoseala ta din hol să arate strălucitoare, luxoasă și curată. Acest lucru ajută la îmbunătățirea aurei generale a locuinței, sporind și valoarea sa estetică. Pardoselile curate sunt mult mai relaxante și plăcute vizual. Acest tip de pardoseală este ideală atunci când vine vorba de a avea întâlniri și sărbători acasă.

Pe lângă avantajele estetice, pardoseala de marmură albă cu finisaj lustruit din holul tău va avea și numeroase avantaje practice. Acest finisaj îmbunătățește densitatea marmurei albe, iar pardoseala va rezista la impact și abraziuni care ar putea rezulta din cauza rigorilor zilnice din locuința ta. De asemenea, marmura albă cu finisaj lustruit reduce pătrunderea lichidelor în suprafața pardoselii.

Este important ca după ce instalezi această pardoseală în holul tău, să efectuezi un tratament de sigilare, pentru a-i proteja suprafața de orice eventuale deteriorări. Se recomandă reaplicarea sigilării în fiecare an.

Cu un detergent potrivit pentru suprafața pardoselii de marmura albă cu finisaj lustruit din holul tău, va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. Poți obține un astfel de detergent, dacă amesteci săpun lichid de vase cu apă caldă sau poți achiziționa unul special conceput pentru marmură.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 50 de modele de marmura albă cu finisaj lustruit, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.