Pardoseala de marmura medalion pentru hol

Holul reprezintă primul contact pe care îl ai cu interiorul unei locuințe, astfel că amenajarea pardoselii cu marmura medalion va avea un impact vizual deosebit.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmura medalion va emana frumusețe și eleganță în holul tău, impresionând orice vizitator prin intermediul modelului alcătuit din forme și culori variate. Pardoseala ta va deveni o adevărată decorațiune, oferind versatilitate și adaptabilitate oricărui stil de interior.

Acest tip de pardoseală nu va avea doar rol estetic, ci va oferi și avantaje practice cum ar fi o rezistență ridicată ce va face ca pardoseala ta să fie durabilă de-a lungul timpului. Nu va trebui să îți faci griji că se va zgâria, crăpa sau sparge și va face față cu brio traficului intens din hol.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o data pe an, pentru ca pardoseala ta să își păstreze aspectul intact indiferent de trecerea timpului.

Întreținerea pardoselii tale de marmură medalion se va face cu ușurință, pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Alege modelul potrivit de marmură medalion, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.