Pardoseala de marmura bej cu finisaj lustruit pentru bucatarie

Dacă ești în căutarea unui material practic, versatil și cu aspect plăcut pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta, marmura bej poate fi alegerea ideală.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Varietatea tonală a marmurei bej este bogată și versatilă, fiind ușor de încadrat în orice bucătărie. Claritatea și sensibilitatea acestui material vor realiza un mediu distinct, cald și tradițional în bucătăria ta, ce va face ca timpul petrecut aici să fie foarte plăcut. Pardoseala de marmură bej va înfrumuseța bucătăria ta și va emana eleganță și stil.

Finisajul lustruit reprezintă cea mai bună alegere pentru pardoseala de marmură bej din bucătărie, deoarece va scoate în evidență frumusețea acestui material și va oferi bucătăriei tale un aspect sofisticat și luxos. În urma acestui finisaj, suprafața devine lucioasă, cu efect de oglindă și va reflecta lumina asupra pardoselii.

Calitățile practice ale marmurei bej vor fi îmbunătățite de finisajul lustruit, astfel că pardoseala ta din bucătărie va fi foarte durabilă în timp. Traficul intens din această încăpere nu va fi o problemă pentru pardoseală, nefiind afectată de zgârieturi, ciobiri sau pete.

După instalarea pardoselii de marmură bej cu finisaj lustruit, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va replica la un interval de 12 luni.

Această pardoseală se va curăța cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime, vei folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 100 de modele de marmură bej cu finisaj lustruit, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.