Pardoseala de marmura alba

Cea mai populară alegere a materialului folosit pentru amenajarea pardoselii este marmura albă, deoarece această piatră naturală oferă un aspect clasic și elegant oricărei locuințe. Frumusețea emanată de marmura albă nu poate fi egalată de niciun alt material.

Marmura este o rocă metamorfică compusă din minerale carbonate recristalizate, ce se formează atunci când calcarul este supus căldurii și presiunii metamorfismului.

Pardoseala de marmură albă este foarte potrivită pentru amenajarea spațiilor mici, deoarece are abilitatea de a reflecta lumina, dând impresia de spațialitate. Prin intermediul impactului vizual puternic pe care îl oferă privitorului, creează o atmosferă luxoasă și primitoare.

Marmura albă este disponibilă într-o varietate de modele, ce au pe suprafață de la venaturi minimale la venaturi complexe. Contrastul deschis-închis dintre albul suprafeței și nuanțele închise ale venaturilor, fac ca pardoseala de marmură să se integreze în orice spațiu, indiferent de stilul în care acesta este deja amenajat.

Pentru ca pardoseala ta de marmură albă să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, trebuie să aplici un tratament de sigilare în mod periodic.

Intră pe www.stona.ro și alege din 24 de modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.