Pardoseala de marmura galbena cu finisaj lustruit pentru hol

Este important să acorzi o atenție deosebită amenajării holului, deoarece de obicei formează prima inpresia asupra locuinței tale. O pardoseală de marmura galbenă cu finisaj lustruit, va crea un hol cald și primitor.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Oricine va intra în locuința ta, se va simți vesel și optimist datorită pardoselii de marmură galbenă cu finisaj lustruit din hol. Acest tip de marmură va atrage multă atenție asupra pardoselii din holul tău, rezultând o pardoseală atractivă și unică. Marmura galbenă poate avea un fundal galben deschis sau închis, cu venaturi în nuanțe de bej, auriu sau maro.

Pardoseala de marmură galbenă cu finisaj lustruit este o alegere bună pentru amenajarea holului tău, deoarece acest finisaj îmbunătățește atât calitățile estetice ale acestei pietre naturale, cât și pe cele practice.

Din punct de vedere estetic, acest finisaj transformă suprafața într-una cu strălucire și reflexie de oglindă, punând în valoarea frumusețea deosebită a marmurei galbene.

Avantajele practice ale pardoselii de marmură galbenă cu finisaj lustruit, încep cu creșterea densității materialului. În urma procesului de lustruire, această pardoseală va avea suprafața mai dură decât în mod obișnuit, fiind extrem de rezistentă la traficul intens din hol. Astfel că, pardoseala ta din hol nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge în urma folosirii zilnice.

Imediat după instalarea pardoselii de marmură galbenă cu finisaj lustruit din holul tău, vei aplica un tratament de sigilare, pentru a-I asigura păstrarea calităților estetice și practice de-a lungul timpului. Dacă reaplici tratatamentul în fiecare an, pardoseala ta va arăta mereu ca nouă.

Pentru a menține suprafața acestei pardoseli mereu curată și strălucitoare, folosește detergenți potriviți pentru marmură. Poți opta pentru o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau pentru una special concepută pentru această suprafață, pe care o poți achiziționa din magazine.

Pe www.stona.ro vei găsi modelul potrivit de marmură galbenă cu finisaj lustruit pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.