Pardoseala de marmura alba pentru baie

Dacă îți dorești să obții o baie cu aspect elegant și luxos, cea mai bună alegere este să amenajezi pardoseala cu marmură albă.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Pardoseala de marmură albă va transforma baia ta într-un spațiu clasic ce nu se va demoda odată cu trecerea timpului. Cu această pardoseală, baia ta va fi foarte luminoasă și va părea foarte spațioasă.

Un avantaj important pe care îl oferă marmura albă este versatilitatea sa, ce permite adăugarea oricăror culori, pentru a forma un contrast interesant.

Rezistența ridicată a marmurei nu va permite ca pardoseala ta să se zgărie, ciobească sau spargă, însă pentru a-i asigura rezistența, este indicat să aplici un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea pardoselii de marmură albă se face cu ușurință folosid o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră, împreună cu un mop moale.

Pe www.stona.ro vei găsi 24 de modele de marmură albă din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.