Pardoseli de marmura pentru anul 2023 

Dacă îți dorești să actualizezi aspectul casei tale, ia în considerare încorporarea unor pardoseli de marmură pentru anul 2023. Acesta este un material atemporal și elegant care adaugă o notă de lux oricărui spațiu.

 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.   

Pe lângă atractivitatea sa estetică, marmura este, de asemenea, un material durabil și care necesită o întreținere redusă, ceea ce o face o alegere practică pentru pardoseli. De la modele îndrăznețe și dramatice până la modele subtile și sofisticate, există o opțiune de pardoseală de marmură pentru fiecare stil. Indiferent dacă îți dorești să actualizezi o singură cameră sau întreaga casă, pardoselile de marmură sunt o opțiune versatilă care poate fi încorporată în orice spațiu. 

În acest articol, vom prezenta câteva pardoseli de marmură pentru anul 2023. 

Pardoseli de marmură italiană 

Marmura italiană este cunoscută pentru modelele sale de înaltă calitate și unice, ceea ce o face o alegere populară pentru pardoseli în 2023. Pe lângă atractivitatea sa estetică, este și un material durabil și care necesită o întreținere redusă, ceea ce îl face o alegere practică pentru zonele cu trafic intens. 

Cele mai populare modele de marmură italiană sunt: Calacata (albă), Super Calacata (gri), Carrara (albă), Botticino (bej) și Perlato (bej). 

Pardoseli de marmură indiană 

Pardoselile de marmură indiană reprezintă o idee de design in tendințele actuale pentru interioarele casei tale. Dacă îți dorești să adaugi o notă de eleganță și lux locuinței tale, ia în considerare utilizarea pardoselilor de marmură indiană. Acest tip de marmură este cunoscut pentru frumusețea și versatilitatea sa clasică, făcând-o potrivită pentru o gamă largă de stiluri de design. 

Cele mai populare modele de marmură indiană sunt: Rainforest Green (verde), Rainforest Brown (maro), Misty White (exotic), India Green (verde) și Petra Black (negru). 

Poți avea astfel de pardoseli de marmură pentru anul 2023, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Avem disponibilă o gamă foarte variată de marmură italiană și indiană.