Pardoseala de marmura exotica pentru dormitor

Dormitorul reprezintă încăperea în care petrecem mult timp pentru a ne relaxa și odihni, de aceea este important să aibă personalitate și eleganță. Amenajarea pardoselii cu marmura exotică va îndeplini cu succes aceste cerințe.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Prin intermediul pardoselii de marmură exotică, dormitorul tău va emana frumusețe și va impresiona vizual datorită complexității modelelor ce sunt compuse din texturi unice și combinații de culori deosebite. Cu siguranță îți vei dori să îți petreci cât mai mult timp în această încăpere cu aspect sofisticat.

Pardoseala de marmură exotică nu va oferi dormitorului tău doar avantaje estetice, ci și practice, acest material fiind foarte durabil în timp și nu va trebui să-ți faci griji că pardoseala ta se va zgâria, crăpa sau sparge.

Marmura este un conductor foarte bun de căldură, astfel că va fi foarte ușor de adaptat la o varietate de sisteme de încălzire în pardoseală. De asemenea pe timpul verii se va menține suprafața rece.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de marmură exotică, se va aplica un tratament de sigilare imediat după instalare și se va reaplica în mod periodic, recomandat la fiecare 12 luni.

Cel mai bun mod de a curăța această pardoseală este cu un amestec diluat de săpun lichid și apă caldă care se folosește împreună cu un mop moale. Apoi se usucă suprafața cu un mop uscat.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură exotică pentru amenajarea pardoselii tale din dormitor. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.