Pardoseala de marmura rosie pentru living

Livingul tău poate fi extrem de elegant și sofisticat, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu un material deosebit, cum este marmura roșie.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă, în cea mai mare parte, din calcit – forma cristalină a carbonatului de calciu (CaCO3) și obținută prin metamorfoza calcarului.

Frumusețea marmurei roșii va da personalitate livingului tău și îl va transforma într-un spațiu distinctiv. Acest tip de marmură este uimitor din punct de vedere vizual, datorită culorii sale puternice și îndrăznețe și a texturilor sale venate în culori deschise ca alb, bej sau gri. Pardoseala de marmură roșie va atrage cu siguranță atenția asupra livingului tău. Prin instalarea acestui blat, vei crea instantaneu un punct focal în locuința ta.

Avantajele pe care le oferă marmura roșie nu se opresc la cele estetice, deoarece acest material este rezistent și durabil. Nu va trebui să-ți faci griji că pardoseala din livingul tău se va zgâria, păta sau sparge, fiind foarte potrivită pentru o astfel de zonă cu trafic intens.

Dacă tu sau oricine din locuința ta suferă de alergii, pardoseala din marmură se potrivește perfect în living. Suprafața este suficient de caldă pentru a merge în picioarele goale, dar, de asemenea, nu colectează praful. Vei putea vedea praful atunci când apare și acest lucru facilitează ștergerea pardoselii înainte de a începe să deranjeze alergiile.

Odată instalată, pardoseala de marmură roșie din livingul tău va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-și păstra strălucirea și rezistența. Sigilarea se va repeta în fiecare an.

Întreținerea de rutină a acestei pardoseli este destul de simplă. Începe prin a mătura suprafața, iar apoi utilizează un mop umed împreună cu o soluție de curățare compusă din apă caldă și săpun lichid. Trebuie să ai grijă să folosești produse de curățare care sunt sigure pentru marmură, evitându-le pe cele acide.

Te așteptăm pe www.stona.ro să alegi modelul de marmură roșie pe care ți-l dorești pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.