Pardoseala de marmura bej pentru living

Pentru a obține un living elegant, calm și relaxant, poți amenaja pardoseala din această încăpere cu marmură bej.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Pardoseala de marmură bej va transforma livingul tău într-o încăpere care va emana căldură și luminozitate, devenind locul ideal pentru momentele în care ai nevoie de confort și relaxare.
Marmura bej este un material foarte potrivit pentru amenajarea livingului, datorită versatilității ridicate pe care o oferă. Astfel poți realiza orice stil de amenajare în livingul tău, având posibilitatea de a alătura pardoselii de marmură bej, elemente de orice culoare.

Durabilitatea marmurei nu va permite pardoselii tale din living să se deterioreze în timp sau să se spargă dacă scapi obiecte grele pe ea. De asemena va face față fără probleme traficului intens din această încăpere.

Marmura este un material foarte potrivit pentru amenajarea pardoselii, deoarece este un izolator termic natural. Păstrează temperatura scăzută pe timp de vară și căldura pe timp de iarnă, dacă instalezi un sistem de încălzire în pardoseală.

Se recomandă alegerea unui finisaj mat sau periat, pentru ca pardoseala ta din living să fie antiderapantă.

După instalarea pardoselii, se va aplica un tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Această pardoseală nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curățarea periodică vei putea folosi o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid și un mop moale.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 100 de modele de marmură bej disponibile, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din living. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.