Pardoseala de marmura bej lustruita pentru living

Transformă livingul tău într-un spațiu luxos și elegant, amenajând pardoseala cu marmură bej lustruită.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.
Simplitatea și liniile curate ale acestei pardoseli se alătură tonurilor deschise și reprezintă un punct de plecare foarte potrivit pentru decorarea întregului spațiu cu orice paletă de culori. Marmura bej lustruită este cu siguranță una din cele mai bune opțiuni pentru a obține o pardoseală opulentă și cu o eleganță perfectă în livingul tău. Finisajul lustruit sporește frumusețea marmurei bej, astfel că atractivitatea estetică a pardoselii tale din living va impresiona orice privitor.

Pe lângă avantajele estetice, lustruirea marmurei oferă și avantaje practice, durabilitatea pardoselii din livingul tău fiind mai ridicată după efectuarea acestui proces. Aspectul strălucitor și curat al pardoselii de marmură bej lustruită din livingul tău, se va păstra de-a lungul timpului. De asemenea, în urma procesului de lustruire, pardoseala ta de marmură bej va scăpa de orice zgârieturi și urme survenite după mutarea pieselor de mobilier din living.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat pentru ca pardoseala ta de marmură bej lustruită să fie protejată împotriva oricăror posibile deteriorări ce pot apărea în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru a menține suprafața pardoselii de marmură bej lustruită strălucitoare și curată, vei avea nevoie de un detergent neutru. Poți opta pentru o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau pentru o soluție special concepută pentru marmură.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 60 de modele de marmură bej lustruită din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.