Idei de amenajare a pardoselilor din mozaic de marmura

Dacă îți dorești un aspect sofisticat și unic în locuința ta, pardoselile din mozaic de marmură reprezintă cea mai bună alegere.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit.

Mozaicul de marmură este format din bucăți mici care sunt tăiate în forme foarte variate și sunt așezate împreună pentru a forma modele cât mai interesante. Frumusețea, versatilitatea și durabilitatea acesuia este greu de egalat de celelalte tipuri de pardoseli. Marmura este o piatră naturală preferată în amenjările interioare de secole. Mozaicul este folosit de și mai mult timp, însă nu va deveni niciodată depășit. În continuare vom analiza câteva idei de amenajare a pardoselilor din mozaic de marmură.

Mozaic de marmură în două tonuri apropiate

Atunci când locuința ta are nevoie de pardoseli din mozaic de marmură cu aspect subtil, pentru a completa amenajarea generală mai aglomerată a încăperii, folosește două tonuri apropiate. Două nuanțe de marmură bej vor crea o atmosferă caldă și relaxantă în întreg spațiul.

Mozaic de marmură într-o singură culoare.

Pentru a obține un stil minimalist, folosește mozaic de marmură într-o singură culoare. Deși cromatica acestor pardoseli este simplă, poți să fii oricât de creativ îți dorești cu forma plăcilor de marmură. Astfel că, poți opta pentru formă pătrată, dreptunghiulară, hexagonală sau oricare alta.

Mozaic de marmură bej și negru

În cazul în care ai vrea ca pardoselile din locuința ta să aibă contrast, însă nu unul foarte puternic, mozaicul de marmură bej și negru poate fi alegerea ideală. Bejul fiind în mod normal o culoare discretă, va complementa negrul și astfel va ieși în evidență. Mozaicul de marmură bej și negru va oferi locuinței tale un aspect rafinat și luxos.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 30 de modele de mozaic de marmură pentru amenajarea pardoselilor din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba