Placarea pardoselii de pe terasa cu marmura bej

Terasa reprezintă spațiul exterior în care te relaxezi, de aceea este important ca placarea pardoselii să se realizeze cu un material cu un impact vizual deosebit, cum este marmura bej.

Pardoseala de marmură bej de pe terasă va crea o atmosferă primitoare, prin intermediul culorii calde și plăcute, împreună cu modelele interesante formate din venaturi ce se ramifică pe toată suprafața.

Culoarea bej a marmurei oferă versatilitate terasei tale, fiind foarte ușor de încadrat în orice stil de amenajare. Pardoseala de marmură bej va emana frumusețe și eleganță pe terasa ta.

Pardoseala ta de marmură bej de pe terasă va fi foarte durabilă, nu se va decolora din cauza expunerii prelungite la soare și va fi rezistentă la pete, zgârieturi sau spargere. Pentru a asigura rezistența acestei pardoseli în timp, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea pardoselii de marmură bej se realizează prin îndepărtarea prafului cu un mop uscat, iar pentru o curățare în profunzime, se folosește o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 80 de modele de marmură bej disponibile. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.