Pardoseala de mamura verde pentru baie

Poți aduce frumusețea naturii în baia ta, alegând să amenajezi pardoseala cu un material care amintește de grădini botanice sau păduri tropicale, cum este marmura verde.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Marmura verde este un material unic și sofisticat, care va transforma baia ta într-o încăpere luxoasă și rafinată. Pardoseala de marmură verde din baia ta va fi remarcabilă și ostentativă, impresionând cu siguranță orice privitor prin asemănarea cu vegetația naturii. Modelele acestui tip de marmură au de obicei venaturi albe ce se ramifică pe o bază verde, dar pot avea și venaturi în alte nuanțe de verde decât baza sau aurii, bej, negre sau gri.

Acest material este ideal pentru amenajarea pardoselii din baia ta și din punct de vedere practic, oferind o suprafață foarte rezistentă. Nu va trebui să-ți faci griji că plăcile ce alcătuiesc pardoseala se vor zgâria, păta sau sparge, deoarece vor fi foarte durabile în timp. Marmura este cunoscută ca fiind un izolator excelent. Pardoseala ta va rămâne rece chiar și sub lumina directă a soarelui în timpul verii și păstrează căldura în timpul iernii.

Pardoseala de marmură verde din baia ta va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestei pardoseli se va face cu ușurință cu ajutorul unui mop moale folosit cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Accesează www.stona.ro pentru a alege modelul potrivit de marmură verde sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.