Pardoseala de marmura maro pentru bucatarie

Bucătăria ta va avea o atmosferă confortabilă și luxoasă, dacă optezi pentru amenajarea pardoselii cu marmură maro.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Pardoseala de marmură maro va înfrumuseța bucătăria ta și te va conecta cu natura, prin intermediul gamei cromatice bogate de tonuri pământii ale acestei pietre naturale; atât a fundalului, cât și a venaturilor. Marmura maro reprezintă una din cele mai versatile opțiuni pentru amenajarea pardoselii din bucătărie, datorită compatibilității sale crescute cu celelalte culori. Astfel că, vei putea amenaja întreaga bucătărie cu orice paletă de culori. Cu această pardoseală, bucătăria ta va deveni un spațiu calm și plăcut în care te vei simți mereu foarte bine.

Marmura maro nu este doar unul dintre cele mai frumoase și elegante materiale pentru pardoseli, ci și unul dintre cele mai durabile. Pardoseala de marmură maro din bucătăria ta va avea o calitate superioară, cu o suprafață rezistentă la zgârieturi, crăpături, pete sau spargeri. De asemenea, traficul intens, presiunile externe și modificări de greutate nu vor fi deloc o problemă pentru această pardoseală.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura păstrarea calităților estetice și practice ale pardoselii de marmură maro din bucătăria ta de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Această pardoseală se va curăța cu ușurință folosind detergenți potriviți pentru suprafața marmurei. Poți face un astfel de detergent din săpun lichid și apă caldă sau îl poți cumpăra din magazinele specializate.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de marmură maro din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.