Pardoseala de marmura gri pentru baie

Pentru ca baia ta să devină spațiul confortabil și relaxant de care ai nevoie, poți opta pentru amenajarea pardoselii cu marmură gri.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.
Pardoseala de marmură gri va transforma baia ta într-un spațiu atrăgător și rafinat. Deși acest tip de marmură are ca fundal clasicul gri, captivează privitorul cu farmecul texturilor sale venate distinctive. Atât neutralitatea acestei culori, cât și gama variată de modele disponibile, oferă versatilitate foarte ridicată, ceea ce înseamnă că vei putea integra cu ușurință pardoseala de marmură gri în baia ta.

Orice pardoseală din baie are nevoie de o rezistență cât mai ridicată pentru a face față condițiilor din acest spațiu, iar marmura gri reprezintă o alegere excelentă pentru a obține o astfel de pardoseală. Chiar și după ce vor trece mulți ani de la instalarea pardoselii de marmură gri din baia ta, va face față fără probleme expunerii constante la apă și umezeală, dar și la traficul pietonal, datorită durității sale. De asemenea, suprafața pardoselii nu se va deteriora în timp, nefiind afectată de zgârieturi, crăpare, pete sau spargere.

Se recomandă să contribui la păstrarea aspectului intact al pardoselii de marmură gri din baia ta de-a lungul timpului, prin aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat.

Ușurința cu care vei curăța această pardoseală, te va convinge că ai făcut cea mai bună alegere. Cu o soluție pe care o poți face acasă din apă caldă și săpun lichid, pardoseala de marmură gri din baia ta va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Peste 30 de modele de marmură gri te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. De asemenea, poți suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.