Pardoseala de marmura maro pentru living

Dacă alegi să amenajezi pardoseala din livingul tău cu marmură maro, vei avea o încăpere cu o atmosferă caldă și primitoare, foarte potrivită pentru relaxare.

Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este supus la temperaturi mari și la presiunea metamorfismului. Este compusă din minerale carbonate recristalizate, cel mai des întâlnite sunt calcitele și dolomitele.

Nuanțele pământii ale marmurei maro reprezintă cea mai delicată și versatilă alegere pentru amenajarea pardoselii din living. Versatilitatea acestui tip de marmură este nelimitată, oferind opțiuni foarte diverse. Modelele disponibile pot fi în nuanțe deschise sau închise de maro, dar și într-o combinație dintre cele două, formând un contrast deosebit. Nuanțele deschise emană calm și liniște, iar nuanțele închise au un aspect dramatic și confortabil.

Pe lângă numeroasele avantaje estetice, marmura maro va oferi pardoselii tale din living și avantaje pratice. Acest material este extrem de rezistent și de lungă durată, poate rezista la orice presiune externă și orice schimbare bruscă a greutății. Astfel că este foarte potrivit pentru zonele cu trafic intens, cum este livingul.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al pardoselii tale de marmură maro din living de-a lungul timpului.

Această pardoseală este ușor de curățat, având nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de un mop moale. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură maro pentru amenajarea pardoselii din livingul tău, din peste 30 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.