Idei de amenajare a pardoselilor de marmura cu margini

Pardoselile de marmură sunt foarte potrivite pentru orice încăpere a locuinței tale, datorită versatilității acestui material impresionant.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Atunci când este folosită ca pardoseală, marmura este durabilă, ușor de curățat și are o frumusețe atemporală. Pentru a obține o amenajare inedită, crearea unor margini din același material, însă într-o culoare contrastantă, poate fi alegerea ideală pentru pardoselile tale. Am ales câteva idei de amenajare a pardoselilor de marmură cu margini.

Pardoseală de marmură albă cu margine neagră

Această idee de amenajare cu pardoseală de marmură creează o atmosferă subtilă, dar de efect, cu marginile sale negre în jurul plăcilor de marmură albă. În consecință, acest design din marmură, cu marginile sale adânci, pune în valoare mobilierul care are tonuri de culoare similare.

Pardoseală de marmură cu margini geometrice

Poți separa holul de zona de luat masa, amenajând o pardoseală de marmură cu model geometric. Alege două modele de marmură: unul deschis și unul închis, și creează un model geometric unic. Scaunele și masa vor fi încadrate frumos de acest nou design de pardoseală pentru a le diferenția de restul casei.

Pardoseală de marmură cu margini ridicate

Marginile unei astfel de pardoseali de marmură pot fi ridicate ca un fel de borduri, pentru a forma un loc perfect pentru a sta și a citi sau pentru a le decora cu diferite obiecte.

Pardoseală de marmură cu margini pentru baie

Vei obține un aspect unic pentru baia ta, dacă amenajezi pardoseala cu marmură într-o culoare deschisă, și îi faci margini cu una închisă. Astfel vei delimita zonele umede și uscate din încăpere. Folosește aceleași culori pentru celelalte elemente, iar baia ta va avea un aspect unitar.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 200 de modele de marmură, pe cele potrivite pentru amenajarea pardoselilor din locuința ta. Suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.